Boka Kotorska

Krstarenje Bokom Kotorskom je godinama najpopularnija naša tura, sa koje se gosti vraćaju sa mnogo prelijepih utisaka i veličanstvenih fotografija. Počinje plovidbom duž Hercegnovske rivijere, uz propratne informacije na više jezika. Svakog gosta čeka piće dobrodošlice, domaće piće Crne Gore – lozova rakija i muzika

U 11 i 30 časova pristajemo na ostrvo Gospa od Škrpjela ispred Perasta, gdje se zadržavamo pola sata. Upoznajemo se sa legendom o nastanku ovog magičnog ostrva i njegovim znamenitostima.

Po isplovljavanju sa ostrva poslužujemo zakusku (hladno predjelo) salate i piće što ulazi u cijenu našeg izleta.

Nakon 45 minuta plovidbe stižemo u gradski park, samo 100 metara od zidina starog grada Kotora, gdje naši gosti imaju dva sata slobodnog vremena za obilazak, fotografisanje, upoznavanje sa arhitekturom, istorijom i kulturom ovog srednjovekovnog grada.

Nakon obilaska Kotora plovimo do Perasta koji mnogi smatraju najljepšim gradom u Boki. Imaćemo pola sata za kaficu, opuštanje i kupanje u ovom predivnom mjestu.

Nakon Perasta plovimo nazad u pravcu Herceg Novog, gdje stižemo oko 18 časova.

U ljetnjim mjesecima kad je more toplije stajemo na kupanje u Prčanju na pristaništu ispred crkve presvete bogorodice. Kupanje traje pola sata.

Naši brodovi za ovaj izlet su kapaciteta 96 i 30 osoba i kompletno su opremljeni za nautički turizam.

Detalji ture

KOTOR

PERAST

OSTRVO GOSPA OD ŠKRPJELA

35€

* DJECI 50% POPUSTA!
Naše redovne ture počinju u pred sezoni – MAJ i JUN vozimo tri puta sedmično, a JUL, AVGUST i do 15.SEPTEMBAR svakog dana. U ostalom periodu godine radimo po pozivu, brodovi su u funckiji tokom cijele godine.

Polazak

Igalo: 09:30h
Herceg Novi: 09:40h
Kumbor: 10:00h
Đenovići: 10:15h
Baošići: 10:30h
Bijela: 10:45h

Povratak

Igalo: 18:00h

Galerija