Žanjice, Plava špilja, ostrvo Mamula

Pored krstarenja Bokom, organizujemo i izlete van zaliva, gdje možete uživati u otvorenom, čistom i tirkiznom moru. Tom prilikom možete posjetiti plažu Žanjice, Plavu špilju i ostrvo Mamula.

Plaža Žanjice je poznata po čistoj i prozirnoj vodi, a okružena je divnom prirodom, te možete uživati u miru tokom cijelog dana. Na plaži Vam je na raspolaganju sve što je neophodno za bezbrižan boravak, a u obližnjem restoranu posjetioci mogu probati sjajne domaće riblje specijalitete.

Na oko 6 nautičkih milja od Herceg Novog, na poluostrvu Luštica, nalazi se možda i najljepši prirodni fenomen na crnogorskoj obali, a neki ga svrstavaju i u prirodne dragulje Sredozemlja, Plava špilja. Ova prirodna dvorana, sa svodom na 9 metara visine iznad morske površine, predstavlja jedinstvenu pozornicu čuda pririrode, koja će ostaviti bez daha svakog posjetioca.

Mamula je malo ostrvo na ulazu u Bokokotorski zaliv. Na ostrvu se nalazi tvrđava, koju je sredinom 19. vijeka izgradio austrougarski general Lazar Mamula. Ona je tokom oba svjetska rata služila kao zloglasni zatvor poznat po okrutnosti, a danas je nezaobilazna turistička atrakcija.

Na obilazak ovih destinacija sa nama možete poći svakoga dana iz Igala i Herceg Novog, gdje brodići isplovljavaju na svakih pola sata.

Detalji ture

ŽANJICE

PLAVA ŠPILJA

MAMULA (PANORAMSKI OBILAZAK)

VOJNI TUNEL ZA PODMORNICE (POTKOP)

OSTRVO MAMULA

20€

* DJECI 50% POPUSTA!
Naše redovne ture počinju u pred sezoni – MAJ i JUN vozimo tri puta sedmično, a JUL, AVGUST i do 15.SEPTEMBAR svakog dana. U ostalom periodu godine radimo po pozivu, brodovi su u funckiji tokom cijele godine.

Polazak

Igalo (plaža La Bamba): 9:30h 10:00h 11:00h 12:00h 15:00h
Herceg Novi: 9:30h 10:00h 11:00h 12:00h 15:00h

Povratak

14:00h
17:00h
18:30h

Galerija