Žanjice, Plava špilja, ostrvo Mamula

Pored krstarenja Bokom, organizujemo i izlete van zaliva, gdje možete uživati u otvorenom, čistom i tirkiznom moru. Tom prilikom možete posjetiti plažu Žanjice, Plavu špilju i ostrvo Mamula.

Plaža Žanjice je poznata po čistoj i prozirnoj vodi, a okružena je divnom prirodom, te možete uživati u miru tokom cijelog dana. Na plaži Vam je na raspolaganju sve što je neophodno za bezbrižan boravak, a u obližnjem restoranu posjetioci mogu probati sjajne domaće riblje specijalitete.

Na oko 6 nautičkih milja od Herceg Novog, na poluostrvu Luštica, nalazi se možda i najljepši prirodni fenomen na crnogorskoj obali, a neki ga svrstavaju i u prirodne dragulje Sredozemlja, Plava špilja. Ova prirodna dvorana, sa svodom na 9 metara visine iznad morske površine, predstavlja jedinstvenu pozornicu čuda pririrode, koja će ostaviti bez daha svakog posjetioca.

Mamula je malo ostrvo na ulazu u Bokokotorski zaliv. Na ostrvu se nalazi tvrđava, koju je sredinom 19. vijeka izgradio austrougarski general Lazar Mamula. Ona je tokom oba svjetska rata služila kao zloglasni zatvor poznat po okrutnosti, a danas je nezaobilazna turistička atrakcija.

Na obilazak ovih destinacija sa nama možete poći svakoga dana iz Igala i Herceg Novog, gdje brodići isplovljavaju na svakih pola sata.

Detalji ture

ŽANJICE

PLAVA ŠPILJA

OSTRVO MAMULA

20€

* DJECI 50% POPUSTA!
Vozimo svakog dana u sedmici do 15.SEPTEMBRA.

Polazak

Igalo (plaža La Bamba): 09:00h
Herceg Novi: 09:10h

Igalo (plaža La Bamba): 09:30h
Herceg Novi: 09:40h

Igalo (plaža La Bamba): 10:00h
Herceg Novi: 10:10h

Igalo (plaža La Bamba): 11:00h
Herceg Novi: 11:10h

Igalo (plaža La Bamba): 12:00h
Herceg Novi: 12:10h

Igalo (plaža La Bamba): 09:00h
Herceg Novi: 09:10h

Igalo (plaža La Bamba): 15:00h
Herceg Novi: 15:10h

Povratak

Igalo (plaža La Bamba): 17:30h
Herceg Novi: 18:40h

Galerija